<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?><rss version="2.0"
	xmlns:content="http://purl.org/rss/1.0/modules/content/"
	xmlns:dc="http://purl.org/dc/elements/1.1/"
	xmlns:atom="http://www.w3.org/2005/Atom"
	xmlns:sy="http://purl.org/rss/1.0/modules/syndication/"
		>
<channel>
	<title>Comments on: Contact [RO/EN]</title>
	<atom:link href="http://airclicks.net/contact/feed/" rel="self" type="application/rss+xml" />
	<link>http://airclicks.net</link>
	<description>The boarding gate to your favourite destination.</description>
	<lastBuildDate>Wed, 01 Feb 2012 17:05:38 +0000</lastBuildDate>
	<sy:updatePeriod>hourly</sy:updatePeriod>
	<sy:updateFrequency>1</sy:updateFrequency>
	<generator>http://wordpress.org/?v=3.0.1</generator>
	<item>
		<title>By: Melissa Scott</title>
		<link>http://airclicks.net/contact/comment-page-1/#comment-158256</link>
		<dc:creator>Melissa Scott</dc:creator>
		<pubDate>Thu, 06 May 2010 17:06:09 +0000</pubDate>
		<guid isPermaLink="false">http://boardingmedia.net/blog/?page_id=964#comment-158256</guid>
		<description>Get Your Website on the 1st Page of Google, Yahoo and MSN

Hi Website Administrator,

We are purely organic search SEO Firm; we can get your website on the 1st page of Google, Yahoo and MSN (Bing.com). We can increase your sales at least 4 times. We do not use \&quot;link farms\&quot; or \&quot;black hat\&quot; methods that Google and the other search engines frown upon and can use to de-list or ban your site. The techniques are proprietary, involving some valuable closely held trade secrets. Our prices are less than half of what other companies charge. We can fairly quickly promote your website to the top of the search rankings with no long term contracts! We are working on Guarantee basis.

We would be happy to send you a proposal using the top search phrases for your area of expertise. Please contact me at your convenience so we can start saving you some money.</description>
		<content:encoded><![CDATA[<p>Get Your Website on the 1st Page of Google, Yahoo and MSN</p>
<p>Hi Website Administrator,</p>
<p>We are purely organic search SEO Firm; we can get your website on the 1st page of Google, Yahoo and MSN (Bing.com). We can increase your sales at least 4 times. We do not use \&#8221;link farms\&#8221; or \&#8221;black hat\&#8221; methods that Google and the other search engines frown upon and can use to de-list or ban your site. The techniques are proprietary, involving some valuable closely held trade secrets. Our prices are less than half of what other companies charge. We can fairly quickly promote your website to the top of the search rankings with no long term contracts! We are working on Guarantee basis.</p>
<p>We would be happy to send you a proposal using the top search phrases for your area of expertise. Please contact me at your convenience so we can start saving you some money.</p>
]]></content:encoded>
	</item>
	<item>
		<title>By: verginica</title>
		<link>http://airclicks.net/contact/comment-page-1/#comment-158001</link>
		<dc:creator>verginica</dc:creator>
		<pubDate>Fri, 23 Apr 2010 21:28:10 +0000</pubDate>
		<guid isPermaLink="false">http://boardingmedia.net/blog/?page_id=964#comment-158001</guid>
		<description>Buna seara

  Am gasit din intamplare blogul tau si mi se pare f interesant, mai ales ca, din cate imi dau seama, esti foarte documentat si sper din tot sufletul sa ma ajuti cu cateva informatii. Asa dar, iata despre ce este vorba.....am o fata frumoasa  si desteapta care vrea sa  devina stewardesa. Intetioneaza sa mearga la un curs de specialitate in Bucuresti, asta in cazul in care este admisa la examenele din 17 mai, dar pentru ca aceasta implica costuri greu de suportat pentru bugetul meu, as vrea sa stiu dinainte, ce sanse sunt de a fi angajata la o companie de zbor. Ce sa fac, merita sa  fac aceasta investitie? Astept cu nerabdare raspunsul tau, multumesc.</description>
		<content:encoded><![CDATA[<p>Buna seara</p>
<p>  Am gasit din intamplare blogul tau si mi se pare f interesant, mai ales ca, din cate imi dau seama, esti foarte documentat si sper din tot sufletul sa ma ajuti cu cateva informatii. Asa dar, iata despre ce este vorba&#8230;..am o fata frumoasa  si desteapta care vrea sa  devina stewardesa. Intetioneaza sa mearga la un curs de specialitate in Bucuresti, asta in cazul in care este admisa la examenele din 17 mai, dar pentru ca aceasta implica costuri greu de suportat pentru bugetul meu, as vrea sa stiu dinainte, ce sanse sunt de a fi angajata la o companie de zbor. Ce sa fac, merita sa  fac aceasta investitie? Astept cu nerabdare raspunsul tau, multumesc.</p>
]]></content:encoded>
	</item>
	<item>
		<title>By: Vlad</title>
		<link>http://airclicks.net/contact/comment-page-1/#comment-156882</link>
		<dc:creator>Vlad</dc:creator>
		<pubDate>Fri, 19 Mar 2010 13:27:59 +0000</pubDate>
		<guid isPermaLink="false">http://boardingmedia.net/blog/?page_id=964#comment-156882</guid>
		<description>Salut moldo, 

Nu, Blue Air nu are avioane capabile sa efectueze asemenea curse, zborul catre Bangkok nu e direct ci cu escala la Roma, de unde segmentul Roma-Bangkok este zburat de Blue Panorama cu avioane Boeing 767</description>
		<content:encoded><![CDATA[<p>Salut moldo, </p>
<p>Nu, Blue Air nu are avioane capabile sa efectueze asemenea curse, zborul catre Bangkok nu e direct ci cu escala la Roma, de unde segmentul Roma-Bangkok este zburat de Blue Panorama cu avioane Boeing 767</p>
]]></content:encoded>
	</item>
	<item>
		<title>By: Moldo</title>
		<link>http://airclicks.net/contact/comment-page-1/#comment-155910</link>
		<dc:creator>Moldo</dc:creator>
		<pubDate>Mon, 22 Feb 2010 21:26:12 +0000</pubDate>
		<guid isPermaLink="false">http://boardingmedia.net/blog/?page_id=964#comment-155910</guid>
		<description>Am gasit o chestie interesanta pe site-ul BlueAir. 
http://www.blueairweb.com/Destinatii/64_Bangkok_
Apare si orasul Bangkok la destinatii, dar nu am gasit nici un zbor la/de la Bangkok. Am gasit pe harta Bangkok - Roma dar nu apare si la search. Are BlueAir avioane capabile de un zbor asa lung ?</description>
		<content:encoded><![CDATA[<p>Am gasit o chestie interesanta pe site-ul BlueAir.<br />
<a href="http://www.blueairweb.com/Destinatii/64_Bangkok_" rel="nofollow">http://www.blueairweb.com/Destinatii/64_Bangkok_</a><br />
Apare si orasul Bangkok la destinatii, dar nu am gasit nici un zbor la/de la Bangkok. Am gasit pe harta Bangkok &#8211; Roma dar nu apare si la search. Are BlueAir avioane capabile de un zbor asa lung ?</p>
]]></content:encoded>
	</item>
	<item>
		<title>By: Victor</title>
		<link>http://airclicks.net/contact/comment-page-1/#comment-147398</link>
		<dc:creator>Victor</dc:creator>
		<pubDate>Thu, 10 Sep 2009 19:38:01 +0000</pubDate>
		<guid isPermaLink="false">http://boardingmedia.net/blog/?page_id=964#comment-147398</guid>
		<description>Salut! Victor sunt, fost voluntar pe la Infocampus.ro. Mi se pare interesant blogul tau despre avioane. Am vazut azi o stire pe Adevarul: http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Business/International/139166/China-vrea-sa-doboare-suprematia-Boeing-si-Airbus-cu-avionul-C919.html  Scrii ceva despre posibilul avion de pasageri chinezesc?</description>
		<content:encoded><![CDATA[<p>Salut! Victor sunt, fost voluntar pe la Infocampus.ro. Mi se pare interesant blogul tau despre avioane. Am vazut azi o stire pe Adevarul: <a href="http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Business/International/139166/China-vrea-sa-doboare-suprematia-Boeing-si-Airbus-cu-avionul-C919.html" rel="nofollow">http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Business/International/139166/China-vrea-sa-doboare-suprematia-Boeing-si-Airbus-cu-avionul-C919.html</a>  Scrii ceva despre posibilul avion de pasageri chinezesc?</p>
]]></content:encoded>
	</item>
</channel>
</rss>

